ABC Accelerator začenja z brezplačnim programom za mlade z inovativnimi idejami na področju energetske učinkovitosti

ABC Accelerator začenja z brezplačnim programom za mlade z inovativnimi idejami na področju energetske učinkovitosti

ABC Accelerator je v sodelovanju z mednarodnimi partnerji razvil program za spodbujanje in pospeševanje razvoja idej mladih s področja energetske učinkovitosti, okolja in zelene energije ter širše. 10 idejam, ki so jih izpostavili mladi, bodo nudili brezplačno priložnost, da te razvijejo do te mere, da z njimi ustvarjajo trajen in dobičkonosen posel.

Razgiban interaktivni program bo potekal od 14. septembra naprej preko spleta. Pri razvoju idej bodo mlade podpirali najboljši predavatelji in mentorji na tem območju v Sloveniji. Mladi inovatorji bodo dobili priložnost, da se spoznajo s svojimi podobnimi, pa tudi drugimi podjetniki na področju okolja in energije, ki jim je s svojim podjetjem že uspelo. Program jim bo omogočil tudi pripravo na srečanje z investitorji. Na koncu programa bodo mladi svoje ideje predstavili žiriji na Demo Dnevu, kjer bodo izbrali najboljše.

Programu se lahko pridružijo mladi do 35 leta, ki so kadarkoli v povezavi z energetsko ali okoljsko temo pomislili: »To pa ni prav, tukaj bi morali nekaj spremeniti, jaz bi to lahko napravil boljše….«.

Prijavite se lahko do 10. septembra tukaj na naslednji povezavi: https://www.f6s.com/energybyabcaccelerator . Vabljeni!