Popoldansko kavo z antropologom dr. Danom Podjedom – SRIPACS+

Popoldansko kavo z antropologom dr. Danom Podjedom – SRIPACS+

Spoštovani,

leto 2021 je večini od nas prineslo ali še utrdilo dragoceno spoznanje: druženje je pomembno! Ker ne gre drugače vas zato, z željo, da se vsaj virtualno letos še enkrat srečamo, vabimo v

spletno kavarno,

ki jo bomo obogatili s pogovorom s pronicljivim opazovalcem družbe in kritičnim raziskovalcem našega obnašanja, ki s subtilnim humorjem pred nas razgrne vse naše pomanjkljivosti in nas pri tem celo zabava.

Popoldansko kavo z antropologom,

Danom Podjedom

bomo spili 20. decembra 2021 med 14.00 in 15.00.

 Z dr. Danom Podjedom se bomo dotaknili številnih vprašanj, ki se dotikajo sprememb v družbi, najsi bodo posledica razvoja tehnologije, vstopa novih generacij v aktivno življenjsko obdobje ali tako aktualnega vpliva pandemije COVID-19 na naše poklicno in zasebno udejstvovanje.

Ker nas vse omejujejo vladni ukrepi in ker jih spoštujemo z zavedanjem, da le tako lahko prispevamo k izboljšanju stanja, vas vabimo, da se nam pridružite in tako vsaj malo začutite, da smo še vedno tu za vas in da vam želimo pred novoletnimi prazniki vsaj na tak način malo popestriti dan.

Dogodek je brezplačen, veseli bomo vaše potrditve udeležbe na povezavi PRIJAVA. Dogodek bo izveden preko spletne platforme Webex.

Veselimo se srečanja z vami!