Predstavitev kitajskih podjetji iz Šanghaja v Sloveniji – brezplačne vstopnice

Predstavitev kitajskih podjetji iz Šanghaja v Sloveniji – brezplačne vstopnice

VABILO

PREDSTAVITEV KITAJSKIH PODJETIJ IZ ŠANGHAJA v SLOVENIJI

“The 8th Shanghai Fair 2019”

Gospodarsko razstavišče, Ljubljana, Dunajska c. 18

četrtek 29. avgust (15.00 – 18.30) ter petek 30 avgust 2019 (09.30 – 17.00)

Gre za enega največjih tovrstnih dogodkov, saj se bo preko sto kitajskih podjetij s svojimi izdelki in storitvami predstavilo na več kot dvesto stojnicah in preko 4000 kvadratnih metrov velikem razstavnem prostoru. Med njimi bodo prisotna tudi nekatera renomirana kitajska podjetja (npr. Warrior rubber shoes, Daketang Teahouse, Son Lu ShangLin, GW Industry, idr.). Glavna področja tokratne predstavitve bodo: tekstil in tekstilni izdelki, modni dodatki, široko potrošni izdelki, IKT in visoko tehnološki izdelki ter oprema, elektronski in električni izdelki in oprema, kemični izdelki, izdelki iz nekovinskih materialov, medicinska oprema ter izdelki za zdravstveno nego, idr.

Razstava in promocijski dogodek sta namenjena tako širokemu krogu obiskovalcev, kot tudi strokovni javnosti in poslovnežem, saj sodelujoča kitajska podjetja prihajajo v Slovenijo z namenom iskanja različnih oblik trgovinskega in poslovnega sodelovanja z zainteresiranimi slovenskimi sogovorniki.

Poleg organiziranih poslovnih sestankov bo v okviru dvodnevnega dogajanja na ljubljanskem Gospodarskem razstavišču potekala tudi cela vrsta predstavitev, okroglih miz, pokušanje kitajskih dobrot, kulturni nastopi.… Nenazadnje kitajski organizatorji obljubljajo tudi srečelov s privlačnimi nagradami – vsak obiskovalec bo ob vstopu prejel srečko, ki bo sodelovala pri žrebanju. Vstop na sejmišče bo brezplačen.

Predstavitev kitajskih podjetij iz Šhanghaja organizirajo Šanghajsko združenje javne diplomacije, Šanghajski oddelek Odbora za prijateljstvo s tujimi državami Kitajske ljudske politične posvetovalne konference, Zveza gospodarskih organizacij Šanghaja, Industrijsko združenje Šanghaja, Trgovinski in gospodarski odbor Sail of Shanghai “B&R” v sodelovanju z Gospodarsko zbornico Slovenije in Investicijskim inštitutom iz Maribora.

Brezplačne vstopnice lahko prevzamete na Štajerski gospodarski zbornici – kontakt: ga. Nina Meglič, e-naslov: nina.meglic@stajerskagz.si ali na Gospodarski zbornici Slovenije – kontakt: g. Marko Jare, e-naslov: marko.jare@gzs.si

Vsi poslovni obiskovalci dogodka se lahko predhodno registrirajo na internet strani kitajskih organizatorjev: http://www.sailofshanghai.com/page.html?pageName=expoPersonScheduled ter tudi tako pridobijo brezplačno vstopnico, ki jo bodo na sejmišču lahko zamenjali za srečko, ki bo sodelovala v nagradnem žrebanju.

Podroben seznam kitajskih razstavljavcev z opisom dejavnosti (v angleškem jeziku) in začasen program dogodka je objavljen TUKAJ.