Rezervirajte si datum – TBMCE 2022

Rezervirajte si datum – TBMCE 2022

Spoštovani,

z veseljem vam sporočamo, da Fakulteta za kemijo in kemijsko tehnologijo Univerze v Mariboru v sodelovanju s SRIP – Krožno gospodarstvo, Štajersko gospodarsko zbornico in Kemijskim inštitutom letos ponovno organizira mednarodno znanstvenoraziskovalno, strokovno in razvojno konferenco Tehnologije in poslovni modeli za krožno gospodarstvo – TBMCE 2022, ki bo od 12. do 14. septembra v Grand hotelu Portorož.

Okoli 100 udeležencev, številni govorci.

Konferenca TBMCE bo že petič zapored združila predstavnike podjetij, raziskovalnih in izobraževalnih institucij, gospodarskih združenj ter državnih in nevladnih organizacij. Prisluhnili bomo uglednim predavateljem in uživali v pronicljivih vsebinah, ki jih pripravljajo slovenski in tuji strokovnjaki na svojih področjih.

Aktualne znanstvene in razvojne teme.

Teme TBMCE bodo zajele aktualna vprašanja tehnološkega razvoja in odgovornosti družbe na njeni razvojni poti iz fosilnega v obnovljivo, iz linearnega v krožno. Razpravljali bomo o trendih, izmenjevali ideje, delili dobre prakse ter najnovejša spoznanja o tehnologijah in poslovnih modelih za krožno gospodarstvo.

Povezovanje s prihodnjimi partnerji.

Najboljši dogodki so tisti, ki omogočajo mreženje ob pogledu na morje. TBMCE  je odlična priložnost za srečanje članov SRIP – Krožno gospodarstvo ter druženje gospodarstvenikov, raziskovalcev, inovatorjev, razvojnikov in odločevalcev. Vzpostavljali bomo nova sodelovanja in povezave za prebojne projekte prihodnosti.

Pripravljamo bogat program, ki bo vključeval plenarna predavanja in okroglo mizo, predstavitve znanstvenoraziskovalnih dosežkov in strokovne panelne razprave z uveljavljenimi govorci. Vljudno vas vabimo k sodelovanju in pripravi prispevka o vašem delu v sklopu tem konference. 

Več o programu, prijavi in oddaji povzetkov bomo objavili na spletni strani dogodka: tbmce.um.si.

Rezervirajte si datum, povejte svojim kolegom in pridite na TBMCE 2022!

 

Veselimo se srečanja z vami!

Zdravko Kravanja
Zorka Novak Pintarič
Univerza v Mariboru, Fakulteta za kemijo in kemijsko tehnologijo
Dodatne informacije E: tbmce@um.si, T: 02 2294 458, tbmce.um.si

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.