TVG™ DELEGACIJA NA »UFGC Stuttgart ‘23«

TVG™ DELEGACIJA NA »UFGC Stuttgart ‘23«

Naš član Tehnologije TVG organizirajjo TVG™ DELEGACIJA NA ”UFGC Stuttgart ‘23, ki bo potekala od 21. do 23. 6. 2023, v Stuttgartu, Zvezni deželi Baden Württemberg, v Nemčiji.

Urban Future Global Conference Stuttgart 2023 je v letošnjem letu največji evropski in najbolj interdisciplinaren urbani dogodek, na katerem se vsako leto srečujejo in povezujejo danes najbolj aktivni in predani CityChangerji, ki izmenjujejo izkušnje in oblikujejo nova omrežja vpliva spremembe v urbanih sredinah in širšem okolju.

Na »UFGC Stuttgart ‘23« bo sodelovalo več kot 200 mestnih delegacij, udeleženci prihajajo iz najrazličnejših organizacij, z vseh hierarhičnih ravni ter iz več kot 30 ključnih gospodarskih disciplin (mobilnost, energija, IT, inovacije, javni prevozi, stanovanja gradnja, urbanistično načrtovanje, avtomobilska industrija, arhitekturo, nepremičnine …) ter področij financ, znanja, raziskav, državljanske akcije, politike, javne uprave itd. Skupna točka te raznolike skupine je predanost in odločenost sodelovati pri ustvarjanju bolj trajnostnih mest in življenjskega okolja v Evropi in na Zemljinem planetu.

Več informacij najdete v priponki:
Delegacija TVG UF’23_ponudba

Za dodatne informacije in prijavo  se obrnite na Milana Zrima, na: milan.zrim@aerogel.si.