4. Mednarodna konferenca – Tehnologije in poslovni modeli za krožno gospodarstvo (TBMCE 2021)

4. Mednarodna konferenca – Tehnologije in poslovni modeli za krožno gospodarstvo (TBMCE 2021)

Ta dogodek je že potekel.
ZAČETEK: 13. 09. 2021 00:00
ZAKLJUČEK: 15. 09. 2021 00:00

Portorož, dogodek v živo (možne spremembe glede na COVID-19).

  1. mednarodna konferenca o tehnologijah in poslovnih modelih za krožno gospodarstvo, TBMCE 2021, je namenjena predstavitvi konceptov, tehnologij in metodologij krožnega gospodarstva, ki prispevajo k premiku poslovnih subjektov in družbe kot celote k odgovornejšemu, krožnemu upravljanju virov. Dosežke bodo predstavili raziskovalci, strokovnjaki, podjetja, predstavniki državnih organov, odločevalci in drugi udeleženci. Poučen in s praktičnimi primeri konferenčni program vključuje panelne razprave, plenarna in uvodna predavanja, ustne predstavitve in posterje na različne teme s področja krožnega gospodarstva.

Sodelovati je možno:

  • s predavanjem ali
  • kot govorec v panelnih diskusijah (predvidene teme panelov so: kadri za KG, storitve za KG, mulji, trajnostni materiali in embalaža, zelene tehnologije, IKT podpora za KG ipd.)

Oba načina predstavljata dobro možnost za predstavitev in promocijo vaših dosežkov na področju krožnega gospodarstva. Vljudno vas vabimo k oddaji kratkega povzetka do 30. 8. 2021 na strani: https://tbmce.conforganizer.net/login/
(Povzetki za panelne govorce niso obvezni, omogočajo pa zabeležbo bibliografske enote v sistemu Cobis.)

Prijave: https://tbmce.um.si/registration/