5. mednarodna znanstvena konferenca NANOAPP 2024 o nanomaterialih in aplikacijah

5. mednarodna znanstvena konferenca NANOAPP 2024 o nanomaterialih in aplikacijah

ZAČETEK: 18. 06. 2024 00:00
ZAKLJUČEK: 21. 06. 2024 00:00

IOS, inštitut za okoljevarstvo in senzorje, proizvodnja, trgovina in storitve, d.o.o. organizira že 5. mednarodno znanstveno konferenco NANOAPP 2024 o nanomaterialih in aplikacijah, ki bo potekala od 18. do 21. junija 2024, v Dominikanskem samostanu Ptuj. 

“NANOAPP” je priznan znanstveni dogodek raziskovalcev na področju nanomaterialov. Ta konferenca služi kot globalna platforma, ki združuje znanstvenike za prikaz najnovejših raziskav in prebojev. NANOAPP spodbuja živahno izmenjavo idej, tehnik, eksperimentov in aplikacij znotraj dinamičnega in hitro razvijajočega se področja nanomaterialov, nanoved in nanotehnologij. Mladim znanstvenikom in inženirjem ponuja edinstveno priložnost za predstavitev inovativnih konceptov in črtanje smernic za prihodnost. Z najbolj pomembnimi imeni iz sveta nanomaterialov, NANOAPP zagovarja usklajen pristop k ocenjevanju in upravljanju potencialnih tveganj za zdravje ljudi, energetsko povezanih tveganj in okoljskih tveganj. V času, ko so energija, okolje in dobro počutje ljudi ključne skrbi, hibridni materiali kažejo obetaven potencial pri reševanju in ponujanju rešitev za ta kritična področja.

Letošnja konferenca se bo otvorila z okroglo mizo na temo Recikliranja, kjer bo beseda tekla o celotnem krogu izvajanja recikliranja plastike in tekstila, ter vključevala mednarodne sogovorce iz sveta gospodarstva, raziskav in političnih voda, ki lahko skupaj snujejo načrte za prihodnost našega planeta.

Vabljeni!

Več o NANOAPP 2024: https://nanoapp.ios.si/