Brezplačni spletni seminar za člane ŠGZ/SRIP: Vitka organizacija v vsakem procesu po »koronakrizi«

Brezplačni spletni seminar za člane ŠGZ/SRIP: Vitka organizacija v vsakem procesu po »koronakrizi«

Ta dogodek je že potekel.
ZAČETEK: 28. 05. 2020 10:00
ZAKLJUČEK: 28. 05. 2020 12:00

˝Vitka˝ organizacija predstavlja organizacijo, ki deluje brez nepotrebnih izgub in ima optimalno organizirane vse poslovne procese s ciljem nenehnega izboljšanja vseh aktivnosti. Njena prednost je v osredotočanju na rezultate, na dinamične, časovno in stroškovno učinkovite procese, na zmanjšanje napak, na visoko učinkovite ter motivirane zaposlene.

Na spletnem seminarju bomo prikazali optimalni začetek vitke organizacije in s tem tudi proizvodnje oz. kako optimalno nadgraditi obstoječi sistem z vitkim sistemom. Podjetja se večkrat soočajo s težavo kako vztrajati na vitkih principih, zato bomo pogledali zakaj se podjetja sploh odločajo za vpeljavo metod po vzoru TPS (Toyote Proizvodnega Sistema). Predstavljeni bodo primeri dobre prakse vpeljave vitke organizacije v različna podjetja iz različnih dejavnosti, prav tako pa tudi primeri vitkih sistemov in njihova pot od ideje/želje/potrebe do izjemnih razvijajočih se sistemov, ki so povezali in spremenili celotna podjetja. Uvedba vitke organizacije je najcenejši način povečanja fleksibilnosti, kakovosti in zadovoljstva kupcev. Usmerili se bomo na področje, kako najbolj učinkovito motivirati zaposlene, še posebno v obdobju po koronavirusu, ki vpeljujejo vitko (lean) organizacijo ter kako jim ustvariti kakovostno okolje za doseganje odličnih rezultatov.

Predavatelj: Miha Vedenik, Lean rešitve d.o.o.


Spletni seminar bo trajal 2h. Je brezplačen in namenjen članom ŠGZ in SRIP – Krožno gospodarstvo.
Seminar bo potekal preko orodja Microsoft Teams. Za sodelovanje na konferenci potrebujete računalnik z internetno povezavo z mikrofonom, brskalnikom Google Chrome ALI nameščeno aplikacijo MS TEAMS (prenos na tej povezavi). V kolikor uporabljate rešitev MS OFFICE 365 bi morali aplikacijo imeti že nameščeno.

Potrebne so predhodne prijave preko spodnje e-prijavnice. Zbiramo jih do vključno 27. 5. 2020. Vsak prijavljeni prejme povezavo s katero bo lahko ob navedenem terminu seminarja dostopal do videokonference. V primeru, da vas zanima kakšna specifična tematika ali imate konkretno vprašanje, ga prosim vpišite na v e-prijavnico v okvirček “dodatne informacije”.

Veselimo se našega spletnega druženja,

ekipa SRIP – Krožno gospodarstvo

E-prijava na dogodek

Prijavite se na dogodek preko spodnjega obrazca.