Delavnica: Nepovratna sredstva za razvoj digitaliziranih izdelkov in storitev

Delavnica: Nepovratna sredstva za razvoj digitaliziranih izdelkov in storitev

Ta dogodek je že potekel.
ZAČETEK: 15. 04. 2021 09:00
ZAKLJUČEK: 15. 04. 2021 13:00

Ključ za konkurenčnost na mednarodnih trgih so inovativni digitalizirani izdelki in storitve, zato je nujno partnersko povezovanje domenskih in IKT organizacij, kjer vsak prispeva svoj del kompetenc. Cilj delavnice je povezovanje članov SRIP za skupen razvoj produktov preko prijav na ustrezne razpise, pri čemer se osredotočamo na uporabo digitalnih rešitev z vseh področij IKT horizontalne mreže v povezavi s tistimi od 9 domenskih SRIP-ov, kjer bodo udeleženci izkazali največ zanimanja.

Komu je delavnica namenjena?

Delavnica  je namenjena članom SRIP, ki so zainteresirani za partnersko povezovanje z IKT organizacijami pri razvoju digitaliziranih izdelkov in storitev. Pogoj za udeležbo je pripravljenost za razpravo o idejah za projekte. Spletna delavnica je za člane vseh SRIP-ov  brezplačna.

Kaj boste na delavnici spoznali?

Priložnosti iz nacionalnega finančnega okvirja in glavnih projektnih priložnosti 2021-2022 za domenska področja in IKT v okviru Horizon Europe ter Digital Europe Programa.

Program delavnice:

  • Predstavitev nacionalnih razpisov in predstavitev REACT programa za naslednja 4 leta
  • Predstavitev vsebinskih prioritet ter mehanizmov prijave ključnih EU programov za sofinanciranje raziskav in razvoja v letih 2021 – 2022, s poudarkom na Horizon Europe ter Digital Europe Program
  • Predstavitev glavnih projektnih priložnosti 2021-2022 za domenska področja in IKT v okviru Horizon Europe ter Digital Europe Program
  • Diskusija

Več o delavnici

Prijava

Organizator: IKT horizontalna mreža