ISPIM KONFERENCA O INOVATIVNOSTI IN KROŽNEM GOSPODARSTVU

ISPIM KONFERENCA O INOVATIVNOSTI IN KROŽNEM GOSPODARSTVU

Ta dogodek je že potekel.
ZAČETEK: 04. 06. 2023 08:30
ZAKLJUČEK: 07. 06. 2023 14:00

Vljudno vabljeni na mednarodno konferenco ISPIM Innovation 2023 z naslovom “Inovacije in krožno gospodarstvo” – ki bo potekala v Ljubljani, od 4. do 7. junija 2023 v Cankarjevem domu.

Povežite se z inovacijskimi strokovnjaki iz akademske sfere, industrije, svetovalnih podjetij in javnega sektorja na dogodku, ki je izredno raznolik, saj združuje udeležence z vsega sveta. Sodelujte na delavnicah, diskusijah o aktualnih temah in panelnih razpravah, pa tudi na sejah, kjer bodo predstavljeni najnovejši akademski raziskovalni rezultati in primeri iz industrije. Poslušajte vodilne mislece na področju inovacij in spoznajte uspešen inovacijski ekosistem v Sloveniji – ter seveda uživajte v odličnih mreženjskih dogodkih.

PROGRAM >>

Za člane GZS velja posebna ugodnost:

  • Posebna cena dnevne vstopnice (200,00 eur + ddv)
  • 50% popust na sponzorske pakete (ponudba na povezavi)

PRIJAVA >>

Mednarodno združenje za strokovno upravljanje inovacij (ISPIM) je neprofitna skupnost članov iz raziskovalne, industrijske, svetovalne in javne sfere, ki si delijo strast do upravljanja inovacij. Ustanovljeno je bilo leta 1983 na Norveškem, združuje 3.500 članov iz 100 držav in je najstarejše, največje ter najbolj aktivno omrežje za upravljanje inovacij v Evropi.

Mednarodna konferenca ISPIM, je izjemna priložnost za povezovanje z mednarodnimi strokovnjaki, izmenjavo izkušenj ter pridobivanje novih idej in znanja. S svojo udeležbo boste prispevali k promociji inovativnosti in krožnega gospodarstva ter vzpostavitvi močne mreže mednarodnih partnerjev.

torek, 6. junija med 15. in 17.30 uro, bo potekala okrogla miza z razpravo o slovenski inovativnosti, kjer bodo slovenska podjetja predstavila njihovo inovacijsko dejavnost ter sodelovanje z deležniki slovenskega inovacijskega ekosistema za razvoj inovacij. Diskusijo bo vodila Katja Pokeržnik, direktorica Koroške Gospodarske zbornice in predstavnica regijskih inovacij na GZS.

sredo, 7. junija med 8.25 in 10.35. uro, bo potekala delavnica na področju pomembnosti HR-ja pri ustvarjanju organizacijske kulture, miselnosti in prostora za inoviranje, pri čemer ima vodenje za inovacije pomembno vlogo.  Diskusijo s slovenskimi podjetij na to temo bo vodila sodelavka GZS, mag. Ines Gregorić, HR strokovnjakinja.