NANO priložnosti za podjetja

NANO priložnosti za podjetja

Ta dogodek je že potekel.
ZAČETEK: 06. 07. 2020 14:00
ZAKLJUČEK: 06. 07. 2020 14:55

Gospodarstvo in podjetništvo sta konstantno izpostavljena konkurenčnim izzivom in sodelovanje z raziskovalnimi laboratoriji lahko prinese kvaliteten preskok in dodano vrednost pri izboljšanju in nadgradnji proizvodov.

Tehnološki park Ljubljana, Primorski tehnološki park, RRA Zeleni kras in CO Nanocenter vas vabimo, da se nam pridružite na predstavitvi raziskovalnih laboratorijev, združenih v mreži NANO-REGION, in njihovih storitev, ki so na voljo podjetjem v obliki mehanizma »Proof–of-Concept«. Predstavljeni bodo primeri in načini sodelovanja med laboratoriji in podjetji ter možnosti, ki jih nudi projekt NANO-REGION.

Dobimo se v ponedeljek, 6. julija 2020 ob 14. uri na spletnem seminarju!

Program:

14:00-14:20        Predstavitev mreže laboratorijev in njihovih storitev, ki so na voljo podjetjem (Proof–of-Concept)

14:20-14:40        Primeri in načini sodelovanja med nanotehnološkimi laboratoriji in podjetji, prof. dr. Egon Pavlica, Univerza v Novi Gorici

14:40-14:55        Q&A o možnostih sodelovanja med podjetji, tehnološkimi parki in raziskovalnimi laboratoriji v okviru projekta NANO-REGION

 

Webinar je namenjen proizvodnim podjetjem, ki želijo povečati svojo konkurenčnost z uporabo nanotehnologij in preveriti, kako jim pri tem lahko pomaga mreža tehnoloških parkov in nanotehnoloških laboratorijev v regiji.

Prijave: https://forms.gle/nkXi4FXoaEWytLmQ7

Po prijavi boste prejeli povezavo do spletne platforme, kjer bo webinar potekal.

Dodatne informacije: Bojana Cipot (PTP), Martina Knavs (CO Nanocenter), Dunja Mahne (RRA ZK), Peter Medica (TPLJ)