Posvet »S konvergenco tehnologij do digitalne transformacije družbe«

Posvet »S konvergenco tehnologij do digitalne transformacije družbe«

Ta dogodek je že potekel.
ZAČETEK: 11. 12. 2019 09:00
ZAKLJUČEK: 11. 12. 2019 15:00

Vabimo vas na posvet Slovenskega Blockchain Partnerstva »S konvergenco tehnologij do digitalne transformacije družbe«, ki bo potekal v prostorih Ljubljanskega tehnološkega parka, v sredo 11. decembra 2019, s pričetkom ob 9. uri.

S posvetom se vzpostavlja Slovensko Blockchain Partenrstvo (SBP) z namenom zagotovitve integriranega pristopa in vključevanja vseh deležnikov, ki s svojimi aktivnostmi delujejo na področju blockchain in ostalih konvergenčnih tehnologij v Sloveniji. Slovensko Blockchain Partnerstvo vključuje vse deležnike slovenskega blockchain ekosistema: ministrstva, konvencionalna in blockchain podjetja, lokalne skupnosti, izobraževalne institucije, predstavnike organizacij civilne družbe in posameznike ter tudi deležnike ekosistema konvergenčnih tehnologij: umetne inteligence, strojnega učenja, interneta stvari, velepodatkov, virtualne in obogatene resničnosti.

PROGRAM posveta je dostopen TUKAJ.

Udeležba na posvetu je brezplačna. Zaradi omejenega števila udeležencev je potrebna predhodna rezervacija preko elektronske Prijavnice najkasneje do 9.12.2019.