Predstavitev regije Lombardija

Ta dogodek je že potekel.
ZAČETEK: 05. 05. 2021 16:00
ZAKLJUČEK: 05. 05. 2021 18:00

SRIP ToP organizira 5.5.2021  od 16:00 do 18:00 v sodelovanju z grozdom AFIL predstavitev regije Lombardija (strategija S4 in pregled gospodarstva regije)  ter predstavitev delovnih skupin grozda AFIL.

Grozd AFIL (Associazione Fabrica Inteligente Lombardia) združuje napredna podjetja in raziskovalno – razvojne organizacije, katerih focus predstavljajo naslednje industrijske domene:

  • Orodja za industrijsko uporabo ( plastika, tlačno litje …)
  • Kemična industrija
  • Materiali – predelava, recikliranje
  • Prehrambena industrija
  • Tekstilna industrija
  • Električna in elektronska industrija

Regija Lombardija je po velikosti drugo največje industrijsko področje v Evropi z zelo razvejanimi industrijskimi dejavnostmi, ki potrebujejo tako dobavitelje sestavnih delov kot tudi dobavitelje novih tehnologij in inovativnih izdelkov, tako da je možnost sodelovanja in vstopa v dobavne, vrednostne in razvojne verige  zelo velika.

Vaše sodelovanje na dogodku je priporočljivo predvsem zaradi seznanitve z industrijskimi področji regije in nabiranja idej za možnosti sodelovanja, ki ga bomo obojestransko nadalje spodbujali z dogodki za podjetja in raziskovalne organizacije, ki bodo sledili v naslednjih mesecih.

Za dogodek predhodna registracija ni potrebna, dosegljiv pa je na tej povezavi.  Prosimo vas, da se prijavite vsaj 5 minut pred pričetkom dogodka.

Več informacij