Poziv za oddajo povzetkov: 6. mednarodna konferenca Tehnologije in poslovni modeli za krožno gospodarstvo – TBMCE 2023

Poziv za oddajo povzetkov: 6. mednarodna konferenca Tehnologije in poslovni modeli za krožno gospodarstvo – TBMCE 2023

Z veseljem sporočamo, da se je začela oddaja povzetkov za TBMCE 2023 – 6. mednarodno konferenco o tehnologijah in poslovnih modelih za krožno gospodarstvo, in vas vabimo, da oddate svoj povzetek. Konferenca bo potekala v Portorožu, Slovenija, v Grand Hotelu Bernardin od 6. do 8. septembra 2023.

TBMCE je namenjen predstavitvi konceptov, tehnologij in metod krožnega gospodarstva, ki podjetjem in družbi kot celoti pomagajo pri prehodu na bolj odgovorno, krožno upravljanje virov. Kot udeleženec simpozija boste imeli edinstveno priložnost, da se povežete z vrstniki, pridobite kritične vpoglede strokovnjakov iz industrije in izmenjate ideje z drugimi tehnološkimi voditelji.

Teme TBMCE so:
– trajnostna energija
– biomasa in alternativne surovine
– krožni poslovni modeli
– sekundarne surovine in trajnostni funkcionalni materiali
– IKT v krožnem gospodarstvu
– zelene tehnologije in procesi.

Zaželeni so ustni in poster prispevki o temah v okviru konference. Za oddajo povzetka in več informacij o konferenci obiščite našo spletno stran: https://tbmce.um.si/.

Panelne razprave TBMCE so:
– Zajem, shranjevanje ali pretvorba CO2 ali H2?
– Potencial malih biorafinerij za Slovenijo
– Krožno gospodarstvo v gradbeništvu – mit ali resnična priložnost?
– Mednarodni pogled na krožne skupnosti
– Sektorska sklopitev: pot do integriranih energetskih sistemov
– Problematika odpadne plastike v vodah .

Rok za oddajo povzetkov je 15. junij 2023. Več informacij in predlogo najdete na: http://tbmce.um.si/abstract-submission/.

Vabimo vas, da objavo delite s svojimi domačimi in mednarodnimi kolegi, oddate svoj povzetek in se nam pridružite septembra 2023 v Portorožu.

Z veseljem sporočamo, da je na voljo serija konferenčnih zbornikov polnih besedil konferenc od 2018 do 2022: https://press.um.si/index.php/ump/catalog/series/tbmce