Spletna konferenca ob zagonu programa Obzorje Evropa – Raziščimo Obzorje Evropa

Ta dogodek je že potekel.
ZAČETEK: 07. 12. 2020 10:00
ZAKLJUČEK: 08. 12. 2020 13:40

Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport v okviru 5. Meseca znanosti, 7. in 8. decembra 2020, vabi na spletno konferenco ob zagonu programa Obzorje Evropa – “Raziščimo Obzorje Evropa«.

Dogodek bodo z nagovori odprli Evropska komisarka za Inovacije, raziskave, kulturo, izobraževanje in mlade, ga. Mariya Gabriel, vodja predstavništva Evropske komisije v Republiki Sloveniji, g. Zoran Stančič, Minister za gospodarski razvoj in tehnologijo, g. Zdravko Počivalšek ter Ministrica za izobraževanje, znanost in šport, ga. Simona Kustec.

Udeležencem bodo predstavili glavne novosti in značilnosti programa Obzorje Evropa. Na povezavi dostopate do delovnega programa. 

Možni bosta dve vrsti udeležbe:
–        aktivni udeleženec: udeleženke in udeleženci, ki želijo z vprašanji sodelovati v panelnih razpravah (potrebna je registracija na dogodek, ki vam omogoča, da tudi vnaprej zastavite vprašanje za posamezni panel)
–        gledalec: namenjena tistim, ki želite spremljati spletno konferenco preko spletnega prenosa v živo (registracija ni potrebna, dogodek boste lahko spremljali preko spletne platforme YouTube MIZŠ)

Zaradi velikega števila tujih govork in govorcev bo celoten dogodek potekal v angleškem jeziku.

Za vprašanja in dodatna pojasnila smo vam na voljo preko elektronskega naslova obzorje-evropa.mizs@gov.si.