Spletni seminar za člane SRIP – Krožno gospodarstvo: Cradle-to-Cradle

Spletni seminar za člane SRIP – Krožno gospodarstvo: Cradle-to-Cradle

Ta dogodek je že potekel.
ZAČETEK: 24. 04. 2020 09:00
ZAKLJUČEK: 24. 04. 2020 09:40

Marko Krajner, podjetje 3ZEN d.o.o., nam bo predstavil model Cradle to Cradle ®. Gre za certifikat, ki vam ga s pomočjo tujih strokovnjakov, za vaše produkte pomagajo pridobiti strokovnjaki iz podjetja 3ZEN d.o.o. Vsak produkt s Cradle to Cradle ® certifikatom je razvit v skladu z načelom ohranjanja kakovosti surovin skozi več življenjskih ciklov, tudi če upoštevamo uporabo, proizvodne procese in ponovno uporabo.

Več informacij >>>

Spletni seminar bo trajal 40 minut (30 minut za predavanje in 10 minut za vprašanja in odgovore). Je brezplačen in namenjen članom SRIP – Krožno gospodarstvo.
Seminar bo potekal preko orodja Microsoft Teams. Za sodelovanje na konferenci potrebujete računalnik z internetno povezavo z mikrofonom, brskalnikom Google chrome ALI nameščeno aplikacijo MS TEAMS (prenos na tej povezavi). V kolikor uporabljate rešitev MS OFFICE 365 bi morali aplikacijo imeti že nameščeno.

Potrebne so predhodne prijave preko spodnje e-prijavnice. Zbiramo jih do vključno 23. 4. 2020. Vsak prijavljeni prejme povezavo s katero bo lahko ob navedenem terminu seminarja dostopal do videokonference. V primeru, da imate za predavatelja kakšno konkretno vprašanje, ga prosim vpišite na v e-prijavnico v okvirček “dodatne informacije”.

Veselimo se našega spletnega druženja,

ekipa SRIP – Krožno gospodarstvo

E-prijava na dogodek

Prijavite se na dogodek preko spodnjega obrazca.