Spletni seminar za člane SRIP – Krožno gospodarstvo: Kako z uresničitvijo novih poslovnih modelov premagati krizo?

Spletni seminar za člane SRIP – Krožno gospodarstvo: Kako z uresničitvijo novih poslovnih modelov premagati krizo?

Ta dogodek je že potekel.
ZAČETEK: 08. 05. 2020 09:00
ZAKLJUČEK: 08. 05. 2020 09:40

Če želijo podjetja uspešno delovati tudi v kriznem času, morajo svoje strateške scenarije hitro prilagoditi novim razmeram. Kako bodo znala zastaviti svoje poslovne modele in jih učinkovito uresničiti, je odvisno predvsem od razumevanja in izvajanja sodobnih konceptov strateškega marketinga in organizacijskega vedenja. Z njimi je treba prežeti celotno podjetje, ne le posamezne poslovne funkcije. Gre za veliko preizkušnjo, ki ji bodo kos le najbolj pripravljena in podkovana podjetja.

Predavateljica:
dr. Amadea Dobovišek, direktorica svetovalnega podjetja Publi Una za strateški marketing in prodajo, višja predavateljica, avtorica knjig Učinkovita implementacija tržnih strategij (september, 2019) in Strateško vodenje prodaje (november, 2007), dobitnica nagrad za najboljše svetovalne projekte, ki jih podeljuje Združenje za management consulting pri GZS.


Spletni seminar bo trajal 40 minut (na koncu 10 minut za vprašanja in odgovore). Je brezplačen in namenjen članom SRIP – Krožno gospodarstvo.
Seminar bo potekal preko orodja Microsoft Teams. Za sodelovanje na konferenci potrebujete računalnik z internetno povezavo z mikrofonom, brskalnikom Google Chrome ALI nameščeno aplikacijo MS TEAMS (prenos na tej povezavi). V kolikor uporabljate rešitev MS OFFICE 365 bi morali aplikacijo imeti že nameščeno.

Potrebne so predhodne prijave preko spodnje e-prijavnice. Zbiramo jih do vključno 7. 5. 2020. Vsak prijavljeni prejme povezavo s katero bo lahko ob navedenem terminu seminarja dostopal do videokonference. V primeru, da vas zanima kakšna specifična tematika ali imate konkretno vprašanje za predavateljico, ga prosimo vpišite v e-prijavnico v okvirček “dodatne informacije”.

Veselimo se našega spletnega druženja,

ekipa SRIP – Krožno gospodarstvo

E-prijava na dogodek

Prijavite se na dogodek preko spodnjega obrazca.