Spletni seminar za člane SRIP – Krožno gospodarstvo: Pregled aktualnih slovenskih in evropskih razpisov

Spletni seminar za člane SRIP – Krožno gospodarstvo: Pregled aktualnih slovenskih in evropskih razpisov

Ta dogodek je že potekel.
ZAČETEK: 17. 04. 2020 09:00
ZAKLJUČEK: 17. 04. 2020 09:40

Nina Meglič, strokovna sodelavka SRIP – Krožno gospodarstvo, zaposlena na Štajerski gospodarski zbornici, bo pripravila pregled aktualnih slovenskih in evropskih razpisov, s poudarkom na spremembah v razpisih, zaradi korona epidemije, na razpisih, ki so namenjeni blažitvi posledic virusa ter na okoljevarstvenih tematikah.

Spletni seminar bo trajal 40 minut (30 minut za predavanje in 10 minut za vprašanja in odgovore). Je brezplačen in namenjen članom SRIP – Krožno gospodarstvo.
Seminar bo potekal preko orodja Microsoft Teams. Za sodelovanje na konferenci potrebujete računalnik z internetno povezavo z mikrofonom, brskalnikom Google Chrome ALI nameščeno aplikacijo MS TEAMS (prenos na tej povezavi). V kolikor uporabljate rešitev MS OFFICE 365 bi morali aplikacijo imeti že nameščeno.

Potrebne so predhodne prijave preko spodnje e-prijavnice. Zbiramo jih do vključno 16. 4. 2020. Vsak prijavljeni prejme povezavo s katero bo lahko ob navedenem terminu seminarja dostopal do videokonference. V primeru, da vas zanima kakšna specifična tematika ali imate konkretno vprašanje, ga prosim vpišite na v e-prijavnico v okvirček “dodatne informacije”.

Veselimo se našega spletnega druženja,

ekipa SRIP – Krožno gospodarstvo

E-prijava na dogodek

Prijavite se na dogodek preko spodnjega obrazca.