Spletni seminar za člane SRIP – Krožno gospodarstvo: Učinkovita raba virov in digitalna transformacija za prehod v krožno gospodarstvo

Spletni seminar za člane SRIP – Krožno gospodarstvo: Učinkovita raba virov in digitalna transformacija za prehod v krožno gospodarstvo

Ta dogodek je že potekel.
ZAČETEK: 15. 05. 2020 09:00
ZAKLJUČEK: 15. 05. 2020 10:00

Struktura seminarja:

  • kaj pomeni digitalizacija v podjetjih?
  • kakšne so koristi digitalizacije za podjetja v povezavi z uvajanjem koncepta krožnega gospodarstva?
  • predstavitev programa  “Učinkovita raba virov in digitalna transformacija – prehod na krožno gospodarstvo” VEČ >>>

Predavatelji: Tehnološka mreža ICT in podjetje Liveo RECP

Spletni seminar bo trajal 60 minut (na koncu 10 minut za vprašanja in odgovore). Je brezplačen in namenjen članom SRIP – Krožno gospodarstvo in članom Štajerske gospodarske zbornice.
Seminar bo potekal preko orodja Microsoft Teams. Za sodelovanje na konferenci potrebujete računalnik z internetno povezavo z mikrofonom, brskalnikom Google Chrome ALI nameščeno aplikacijo MS TEAMS (prenos na tej povezavi). V kolikor uporabljate rešitev MS OFFICE 365 bi morali aplikacijo imeti že nameščeno.

Potrebne so predhodne prijave preko spodnje e-prijavnice. Zbiramo jih do vključno 14. 5. 2020. Vsak prijavljeni prejme povezavo s katero bo lahko ob navedenem terminu seminarja dostopal do videokonference. V primeru, da imate konkretno vprašanje za predavatelje, ga prosimo vpišite v e-prijavnico v okvirček “dodatne informacije”.

Veselimo se našega spletnega druženja,

ekipa SRIP – Krožno gospodarstvo

E-prijava na dogodek

Prijavite se na dogodek preko spodnjega obrazca.