SRIP-i in gospodarska konkurenčnost Slovenije

SRIP-i in gospodarska konkurenčnost Slovenije

Ta dogodek je že potekel.
ZAČETEK: 24. 05. 2023 10:00
ZAKLJUČEK: 24. 05. 2023 14:45

Sodelovanje gospodarstva in znanstveno-izobraževalnih institucij ter vlaganje v skupne projekte na področju raziskav, razvoja in inovacij sta ključnega pomena za povišanje konkurenčnosti slovenskega gospodarstva, dvig dodane vrednosti ter povišanje blaginje v celotni družbi. Tega se zavedamo tako v gospodarstvu in znanstveno-raziskovalni sferi kot tudi predstavniki države. Sodelovanje in povezovanje sta ključna tako za zeleni in digitalni preboj, kot za vpeljevanje Industrije 4.0 in Družbe 5.0.

Na Gospodarski zbornici Slovenije smo prepričani, da je to mogoče doseči le s sistemskim in načrtnim vlaganjem v raziskave in razvoj ter prek usposobljenega kadra kot nosilca sprememb na omenjenih področjih.

V luči zelenega in digitalnega prehoda, ključnih omogočitvenih tehnologij ter pred pričetkom 4. faze SRIP-ov, ki bo sledila Slovenski strategiji trajnostne pametne specializacije S5, pripravljamo povezovalni dogodek SRIP-ov, ki bo 24. maja 2023 v prostorih Gospodarske zbornice Slovenije.

Na dogodek se lahko prijavite na spletnem obrazcu, in sicer najkasneje do 22. maja 2023.

Program* dogodka pa najdete tukaj

Vljudno vabljeni k udeležbi.
* Organizator si pridružuje pravico spremembe programa.

Kontaktna oseba: Matej Kirn, matej.kirn@gzs.si; 01 5898 139

Vaše podatke smo zbrali iz javno dostopnih virov ali v okviru opravljanja dejavnosti Gospodarske zbornice Slovenije in jih uporabljamo v skladu z določili 72. člena ZVOP-1 in ZEPT-1B. Svoje podatke lahko kadarkoli pregledate ter zahtevate njihov popravek ali izbris oziroma prekličete to soglasje. Nastavitve, na katere vrste sporočil ste naročeni, in odjavo lahko kadarkoli spremenite s klikom na povezavo »Sprememba nastavitev prejemanja e-novic in odjava«.