VIRTUALNI KARIERNI SEJEM 2021 – Prihodnost je tvoja izbira

VIRTUALNI KARIERNI SEJEM 2021 – Prihodnost je tvoja izbira

Ta dogodek je že potekel.
ZAČETEK: 15. 11. 2021 08:00
ZAKLJUČEK: 28. 11. 2021 16:00

Vabljeni, da predstavite svojo dejavnost institutije ali podjetja za šolajoči mladino. Predstavite jim vašo dejavnost in z njo povezane “krožne” poklice.

Dogodek organizira in koordinira Fundacija za izboljšanje zaposlitvenih možnosti PRIZMA, ustanova, s partnerji projekta Karierni center za mlade »VšečKAM in GREM«, skupaj z Mestno občino Maribor, Zavodom Republike Slovenije za zaposlovanje – Območno službo Maribor, Štajersko gospodarsko zbornico, Območno obrtno-podjetniško zbornico Maribor, Univerzo v Mariboru in Mladinskim kulturnim centrom Maribor, kot ustanovnimi člani in soorganizatorji dogodka.Sejem poklicev in izobraževanja je lokalno in regionalno pomemben projekt, s katerim želimo mladim predstaviti različne izobraževalne in karierne priložnosti na območju slovenskih regij. Z vašim sodelovanjem želimo prispevati k promociji izobraževalnih organizacij in njihovih programov ter preventivno vplivati na usklajevanje ponudbe in povpraševanja na lokalnem trgu dela. Na primeru dobre prakse lanskega leta, ko je bil dogodek organiziran za mlade samo na območju Mestne občine Maribor, z obiskom več kot 20.000 šolarjev in dijakov ter več kot 100 razstavljavcev, bo letos sejem potekal na širšem regijskem območju 8 statističnih regij in na grafično ter vsebinsko posodobljeni platformi Virtual Event, ob administrativno-tehnični in strokovni podpori podjetja Factumevent, ki je izvajalec dogodka.

ZA PRIJAVO KLIKNI TUKAJ

Za člane SRIPa je osnovna stojnica brezplačna. Ko se prijavite prosimo sporočite še v CC na srip@stajerskagz.si. O podrobnosti glede obravnave plačil, vas bomo naknadno obvestili. Za nečlane SRIP krožnega gospodarstva je prijava plačljiva.